בראוניס שוקולד וחלבה
5 (100%) 2 votes

באדיבות סיוון צפריר- קונדיטור “מצפה הימים” עבור “בארכה”

חומרים:

תבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ

125 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
300 גרם סוכר חום
100 גרם חלבה בארכה מפוררת
4 ביצים
1/2 כפית אבקת אפייה
125 גרם אגוז מלך גרוס

אופן ההכנה:

לחמם את החמאה בסיר בינוני עד שנמסה, להוסיף את השוקולד ולערבב היטב עד שנמס לגמרי, לכבות את האש, להוסיף סוכר חום ולבחוש, להוסיף ביצים בהדרגה ולבחוש. להוסיף את החלבה המפוררת ולערבב היטב.
להוסיף קמח, אבקת אפיה ואגוזים, לערבב עד שהתערובת נהיית חלקה.
לצקת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות במשך כ- 25 דקות עד השוליים מתייצבים אך מרכז העוגה עדיין רך.
לקרר היטב….
* ניתן להשתמש בחלבה מסולסלת בארכה או בחלבה שאמית בארכה

השארת תגובה

כתובת המייל תשאר חסויה שדות נדרשים מסומנים ב *

נקוי טופסשלח