פנקוטה חלבה
5 (100%) 1 vote

באדיבות השף ניר צוק עבור חלבה “בארכה”

החומרים:

1 מקל וניל חצוי לאורך
1 ליטר (4 מיכלים) שמנת מתוקה
350 גר’ חלבה בארכה שאמית עם קפה
1 כפית סוכר סוכר
3 עלי ג’ילטין
12 גביעי זכוכית

אופן ההכנה:

בעזרת כפית מגרדים את הגרגירים השחורים שבתוך מקל הווניל ומעבירים אותם לסיר. מוסיפים את חצאי המקל, את השמנת, החלבה והסוכר ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוציאים את מקלות הווניל.
משרים את הג’לטין במעט מים קרים עד לריכוך, סוחטים ומוסיפים לשמנת החמימה ומערבבים היטב.
מוזגים את התערובת לתוך גביעים ומצננים לפחות 6 שעות
ניתן למזוג בכלי פלסטיק קטנים ולהפוך על צלחת הגשה.

השארת תגובה

כתובת המייל תשאר חסויה שדות נדרשים מסומנים ב *

נקוי טופסשלח