כל הבריאות שבחלבה

החלבה הינה ממתק המבוסס על טחינה, העשויה מגרעיני שומשום טריים ועתירה ביתרונות תזונתיים. החלבה מכילה מינרלים חשובים כגון: סידן, ברזל, אשלגן ומגנזיום, החיוניים לבריאות הגוף ולתפקודו. היא דלה בנתרן ועשירה ב”שומנים טובים” החיוניים לגופנו. החלבה מהווה מקור לוויטמין E ולנוגדי חמצון טבעיים, המגִנים על תאי הגוף ותורמים להאטה של תהליכי ההזדקנות ולמניעת מחלות.

הטחינה הגולמית, ממנה מיוצרת החלבה של בארכה, עשויה אך ורק מגרעיני שומשום שלמים, וכך שומרת על הערך התזונתי הגבוה במיוחד של הגרעין השלם. היא מיוצרת בהתערבות מינימלית, וערכיה התזונתיים הגבוהים מעידים על חומרי גלם שגודלו באדמה עשירה שלא התדלדלה ממגנזיום, כפי שקורה כאשר האדמה סובלת מגידול יתר.

בכל זמן, בכל מקום ובדיוק במידה הנכונה!

כדי ליהנות מערכיה התזונתיים, מומלץ לצרוך חלבה כארוחת ביניים בבוקר או אחר הצהריים, עם משקה חם, כממרח בכריך לארוחת בוקר, כחטיף לאחר אימון ספורט, כנשנוש מתוק, או לערבב אותה עם יוגורט. חלבה מומלצת במיוחד לנשים בהריון ולמניקות. אך כמו כל דבר טוב ומתוק, מומלץ לצרוך את החלבה במנות קטנות.

חלבה בקטנה של בארכה מכילה רק 99 קלוריות ליחידה ומאפשרת ליהנות מחטיף טעים ובריא – ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול וללא גלוטן – בכל מקום… בבית הספר, במשרד, בחדר הכושר או סתם בטיול.

health_pic