טיפ קטן להגשת חלבה בארכה
5 (100%) 2 votes

החלבה היא ממתק נפוץ מאוד בישראל, וישראלים רבים שנהנים מהטעם הנפלא של חלבה בארכה, נוהגים לשמור אותה במקרר. אם גם אתם עושים זאת, הנה טיפ קטן מצוות בארכה: לפני הגשת החלבה, מומלץ להניח אותה מחוץ למקרר למשך כמה דקות, כדי שתגיע לטמפרטורת החדר.

מותג החלבה של בארכה כולל מארזי חלבה ייחודיים שניתנים לשימוש גם כמגש, פרוסות חלבה חתוכות המקלות על החלוקה ומגוון עשיר של חטיפי חלבה אישיים שתמיד כיף לצרוך כחטיף בין הארוחות, כנשנוש מתוק, כחטיף אנרגיה להתאוששות אחרי אימון ספורטיבי ועוד.1310-2

 

השארת תגובה

כתובת המייל תשאר חסויה שדות נדרשים מסומנים ב *

נקוי טופסשלח